inici col·lecció litos originals/encàrrecs l'autor l'equip contacte

 
Encàrrecs, el teu clàssic, els teus favorits.
Diversos sistemes i sempre a preus econòmics

Estic treballant en diferents opcions, per a reflectir per encàrrec i en quadre el teu propi auto clàssic o els teus favorits de la historia.
En formats originals (dibuixat i pintat a ma, clar està). Llenç autèntics o pintant papers artístics.
Sempre obres úniques, exclusives i especials per a tu.
 

 

 

CANVAS , pintura original per encàrrec

Estem parlant de llenç, pintura original, interpretant la foto del teu vehicle, faig el corresponent dibuix sobre un fons contemporani també original, que prèviament he pintat en la tela verge amb uns colors pensats per afavorir i que ressalti be l'auto pintat. Son pintures mes o menys ràpides (es un dir... ) d'un estil modern i desenfadat, on lo mes important no son els detalls, si no una imatge gestual i amb força. La pinzellada feta en Técnica mixta d'acrílics i tocs finals en oli, ha de ser viva, però el verdader protagonista es el teu clàssic, la seva forma, la seva posició, la seva dinàmica ....

Son quadres de mida mitjana* que es poden penjar sense emmarcar (si es prefereix), de tela canvas clavada per darrera i muntada en bastidor de fusta.

També puc fer per encàrrec als teus favorits, aquells models de cotxes històrics que t'agradaria tenir en quadre per a penjar a casa, el teu despatx, estudi, etc.

Parlem de preus: 500€* amb despeses d'enviament incloses (Península y Baleares)

*10F 55x46 cm (altres mides consultar preu)

 

Exemples... el Hyundai de José Luis Masdeu va ser el primer... ja fa anys, el meu 127, el GT4 de Sainz, el XR2 del meu amic Masdeu, un 600 Abarth conduit per Cañellas...

 

 

 

COMBIS (contemporanis)

També interpretant una foto, pintat a mà, combinant l'auto amb un fons pictòric aconsegueixo uns quadres molt moderns i originals.

Diverses possibilitats, en paper especial CANVAS (similar a la tela de llenç dels quadres) o en paper aquarel·la, i també directament en llenç autentico. Acabat amb vernís protector per a quadres que li dona colors mes intensos i encara millor aspecte. Consultar possibilitats d'emmarcació.

 

Consultar preus, a partir de 150€ (sin marco)

 

EXEMPLES de COMBIS (amb fons contemporanis)