inici col·lecció litos originals/encàrrecs l'autor l'equip contacte
 

 

 L'esportista
 

L'afició pel volant i les quatre rodes, no es res nou... vaig començar als 22.  Amb anades i tornades (depenent de moments de la meva vida), però això dels octans i els autos de cursa han estat sempre aquí. Ara estic en en el tema dels clàssics, em vaig reincorporar amb la regularitat Sport, finalment torno a la velocitat en l'apartat d'històrics. Segueixo enamorat dels rallis i al 2014 he redescobert les pujades en costa .

 

 
 L'artista
 

LLUíS LLOP BOSCH (Tortosa, 1959)

En el tema del llapis i el pinzell, la cosa comença bastant abans.

Soc fill de pintor i professor d'art, em  vaig iniciar als estudis artístics als 8 anys a l'escola d'Art de la Diputació a Tortosa. Vaig cursar allí durant varis anys diferents especialitats plàstiques, dibuix, pintura, ceràmica, mosaic i xil·lografia, tenint entre altres professors a mon pare, Lluís Llop Adam (+2009) i a l'internacional pintor (medalla nacional de las Artes) José Benet Espuny (+2010).

Durant un temps vaig estar interessat pel mon de la il·lustració i el disseny gràfic, col·laborant amb l'equipo del setmanari Migjorn d'Amposta.

Amb posterioritat he seguit de forma cíclica classes de perfeccionament (sempre queda molt per aprendre) amb diversos professors i en diferents centres d'art i fundacions. A destacar amb Narcís Galià i Daniel Argimón (en tècniques pictòriques). En matèria de gravat calcogràfic i edicions Sebi Subirós i Toni Alcasser.

Soc actualment soci de la Associació d'Artistes de Reus (ARA), col·laborador del Col·lectiu Vila-seca i també fundador i president d'ARTISTERI (associació per promoure el col·leccionisme d'art i promoció d'artistes). 

Nombroses exposicions individuals i col·lectives, tant aquí a Catalunya i Espanya como en alguns països d'Europa.

Si esteu interessats en mes detalls de la meva obra artística, podeu visitar el meu web www.lluisllop.com